Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• glocker

tag

Sziasztok!

bocs ha OFFTOPIC :B

pár napja vettem egy LG OLED55C22LB-t, meg vagyok vele elégedve, szép kép... és (nekem) hatalmas... (főleg az 27"-es monitorokhoz viszonyítva :DD )

TV előfizetésen nincs, nem is valószínű mostanában... de teniszt néznék néha... jó lenne az Eurosport streamje... de nem találom az webOS appok között hiába keresem...

máshol mintha olyat olvastam volna hogy webOS-re NINCS... (ha ez így van, és nem csak én bénázok... akkor ez...) egészem elképesztő 2023-ban... (kb akkora baromság, mint a Telekom részéről az STB force-olása, ahelyett, hogy smart TV-kre APP-ot / APP-okat fejlesztenének...

nem szívesen fizetnék elő TV csomagra:
    1. mert nem nézem (vagy ugyan egy Telekom TVGO-m... ha nagyon kellene... olyan amilyen, de működik, ha az LG TV-t kijelzőként kapcsolom a laptophoz, akkor böngészőben bármit nézhetek a TV-n... de ez messze nem ugyanaz a minőség...)
    2. mert a TV-ben (TV csatornán) azt a (pl tenisz) meccset adják amelyiket ŐK akarnak közvetíteni... miközben lehet, hogy én másikat néznék... EUROSPORT APP-on azt nézem amelyiket akarom... (és akkor amikor akarom, ha jól olvastam a lehetőségeket...)

persze megoldás lehet, hogy előfizetek az EUROSPORT APP-ra és PC-n nézem, vagy kijelzőnek használom az LG TV-t... (de ha lehet ezt szeretném elkerülni...)

van bárkinek ötlete arra, hogy natívan, hogyan mehetne az EUROSPORT APP az LG webOS-en?!

előre is kösz és bocs ha OFF...
    :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák