Hirdetés
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
btw megnéztem s konkrétan ki se tudod kapcsolni a real cinemat beépített appoknál, uh nem tudom h hoztad össze webosen plexel a judderelést. nomeg elsötétül a kijelző mind netflixnél mind xplaynél 1 pillanatra frekiváltáshoz. - ahány készülék annyi opció lehetséges, ugye írtam, hogy van amelyiknél nem kapcsolható ki, tehát eleve pulldown-nal indít és az nem olyan elsötétülés, de mindegy. Szóval lehet tovább hitetlenkedni, nem én vagyok egyedül aki ezt állítja, csak olyan helyeken "lehetek egyedül" ahol elvakult felhasználók vannak, menj át a házimozis, stb. topikokba és vesd fel a gondolataidat, meglátod mit fognak írni. Pont olyan mintha átmennél az LG LCD topikba és azt írnád, hogy gyenge az IPS panel, kontraszt és feketeszint gyenge, hiába van igazad, elhajtanak, most is kb. ez a szitu. És ezek ellenére is fogok OLED-et venni de külső lejátszó nem a HD hangok miatt kell hanem a kép miat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Autós topik
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- World of Warships
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gyúrósok ide!
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- További aktív témák...
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (OLED65C54LA) 165CM 4K 144HZ SMART OLED TV ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 13 mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Lenovo ThinkStation P330 Gen 2 Tower i7 / Xeon workstation /számla- garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor