Hirdetés
- Ismét csúszik az Artemis II: héliumprobléma miatt halaszt a NASA
- Okoslámpával vinne fényt az OpenAI a sötétségbe
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
külső lejátszó megéri és must have, ha hd hangot akarsz elérni, de miután mindenhol azt írják, h a belső appok 24pben adják a 24pt rajtad kívül, ezért ezt nem fogadom el
(btw megnéztem s konkrétan ki se tudod kapcsolni a real cinemat beépített appoknál, uh nem tudom h hoztad össze webosen plexel a judderelést. nomeg elsötétül a kijelző mind netflixnél mind xplaynél 1 pillanatra frekiváltáshoz. De biztos igazad van s a 24p képes kijelző a 24ps anyagot 60hzen kezeli s onnan fordított 3:2 pulldownal visszaszámolja a 24p anyagot, mert annak több értelme van, mint egy egyszerű frekiváltásnak
s biztos azért nem látjuk itt többen sem a röccenéseket, mert antimedialejátszósok lettünk, s igazából engem régen zavart a jelenség, de most vmiért letagadom magamnak is 
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Új Bontatlan LG OLED EVO AI 65C51LA - 164cm - 2029.02.10-ig Garanciás -
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(btw megnéztem s konkrétan ki se tudod kapcsolni a real cinemat beépített appoknál, uh nem tudom h hoztad össze webosen plexel a judderelést. nomeg elsötétül a kijelző mind netflixnél mind xplaynél 1 pillanatra frekiváltáshoz. De biztos igazad van s a 24p képes kijelző a 24ps anyagot 60hzen kezeli s onnan fordított 3:2 pulldownal visszaszámolja a 24p anyagot, mert annak több értelme van, mint egy egyszerű frekiváltásnak 
Vhiktor