- Hobby elektronika
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni időjárás-állomás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Milyen videókártyát?
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
sent from our PC over HDMI. - HDMI-n keresztül a ma kapható készülékek 99.9 százaléka már képes a 24p-re.
A "judder- free 24p via 60p/i" -re viszont kevés készülék képes (14%) és ez vonatkozik arra, hogy a belső lejátszó mit tudna megjeleníteni. Én ezeket már mind tudom, készülékeim képesek a ""judder- free 24p via 60p/i" de ettől nem kadenciahelyesek, csak a szemünknek tesz jót, hogy szoftveresen átkonvertálja.(#8527) Strezi
A vélemény helytálló, nem hülyeséget írok ahogy itt próbáljátok erőltetni azt ami nem igaz (finoman fogalmazva). Tehát segítségképpen írtam be, hogy tisztában legyetek azzal, hogy mi mire képes. Tudom, hogy a webOS mit tud, de nem csak webOS létezik.
Ennyit a te véleményedről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új Apacer 16GB DDR4 3200MHz
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ennyit a te véleményedről.
Vhiktor