Hirdetés
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen széket vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Pofonegyszerűvé teszi az AI-t az új AMD Software
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gicz
addikt
Azért jó, hogy előjött a téma, mert ezért most megint eszembe jutott az av-online, évente 1-2x nagyon jó megnézni a friss cikkeket és röhögni kicsit.
Ez egy furutech HDMI kábel teszt, 1,2 méter 80k huf. Ilyen boltot kéne nyitnom, annyi marha van aki megveszi.:
A kipróbáláshoz hasznalt Loewe televizioval minden egyes cserénél apró, viszont egyértelmú különbsegeket lättunk. A Furutech enyhén finomitotta és élénkebben ábrázolta a szintónusokat. Természetesen nem olyan hatást váltott ki, mintha a tv sintelitettségét állitottuk volna nagyobbra. Egyszerüen csak jobban láthatóbbá váltak a szereplök bortónusai, ugyanakkor picit „háromdimenziosabb" érzet jött létre a kép pontosabb karaktere által. Hangminoségben okozott jelentós és meglepo elorelépést a Furutech. A hangmezó egyértelmüen kiterjedtebbé vált, mintha ugyanazok a hangsugarzók távolabbra kerültek és megnottek volna. A részletek mélyebb mezöböl, sejtelmesebben úsztak el6. A dinamika áramlóbb egyúttal semlegesebb volt. A basszusok eközben a jelenettöl függöen (pl. a Tenet c. film kamionos jelenete) szilárdabb, vag éppen gazdagabb (pl. a Joker lehengerló, nehéz vonós zenével aláfestett részei) tónusokkal egészültek ki.
Én komolyan nem tudom hogy lehet ezeket összeírni, van valami audiphil bullshit generátor, vagy nem tudom.... Ennyi "szakszót" képtelen lennék összevadászni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- iPhone topik
- Mikrotik routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elektromos autók - motorok
- LEGO klub
- Eleshet a memóriapánikban a Nintendo Switch 2
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor