-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
daneel_hu
üzenetére
Mert ez az egész film (Passangers) végig erős, az SDR BD kiadás is kicsit tolakodóan harsány SDR TV-n is (főleg a bárpultos jelenetek). Ezért kerestem előbb (#8402) valami digitális kamerás filmből egy olyan részt, ami nincs túlszínezve (mindig is szerettem tesztvideónak használni az Afterlife-ot, mióta kijött még régebben a 2k 3D BD, most pedig a HDR kiadásban eleresztették a fényerőt ~2000nit-ig is, de megmaradt a tompa színvilága). De a következő RE rész (Final Chapter) is masszív színkavalkád az elődéhez képest. Sajnos szerintem trend lett ebből, hogy a HDR korszakban kicsit túltolják a színeket, hogy "lássa a paraszt, hogy mennyivel jobb".
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Apple Watch
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Bontatlan! Mega AKCIÓ! 2028.12.11 Gari! Apple Macbook Air 15.3 M4! 10C/16GB/256GB
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor