Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Esetleg félbevágás helyett egy jobb-bal duplázott kép? [kép]
(Bár ez a film végig harsány, szóval kicsit tompább TV-n se tűnik fakónak.)A Szín mindig 50 (minden képmód, minden tartalom):
- SDR-ben tökéletes is Rec709-hez Auto színtérrel az 50.
- HDR-ben pedig játszogattam vele (szemre is nézegettem, és méricskéltem is), és arra jutottam, hogy ott is 50 lesz a legjobb, mert ha magasabbra húzom (55+ a HDR módok alapértéke), Rec2020 (de ugyan így Rec2020/P3) forráshoz az sem oldja meg korrektül az Auto színtér hibáját, mert nem minden szín egyformán sötétebb a kelleténél, szóval ha csak egyetlen Szín csúszkát tolok fel, akkor lesz ami véletlenül pont jó úgy, de lesz ami jó helyről mászik el rosszra (vagy rosszról még rosszabbra, stb), viszont műszerrel HDR-ben is egyszerű kideríteni, hogy 50 felett (már rögtön 51-en) elindul a clipping (a skála csúcsa nem megy sehova, a 100% fényerő nem lesz világosabb, csak a sötétebb szín elkezd bebukni a csúcsba), tehát összességében csak még "torzab" lesz a színtér (és úgy nehezebb ezt a 3DLUT korrekciót csinálni, ahogy én használom, ahhoz jobb az egységesebb hiba, mint a random hiba...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÚJ-csak kipróbált Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- 195 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor