Hirdetés
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Hihetetlen ez a C7. Ma teljesen véletlenül elindítottam a ME:Andromeda-t (egy másik játék helyett, a szomszédos parancsikonnal), ami 1080p120 HDR beállításokon volt hagyva, miután teszteltem a legutóbbi szoftverfrissítés óta vajon működik-e már (és akkor megállapítottam, hogy nem), és most teljesen le voltam döbbenve, hogy ebben a felbontásban átváltott a TV Rec2084 (HDR10) TRC-re, tehát jól működött (be volt kapcsolva mindenféle diagnosztikai OSD a játékban, mert nem játszom vele, csak a HDR-t tesztelgetem, illetve érzésre és látványra is 120Hz és HDR volt egyszerre). Közben áttettem a TV-t PC-ből TV módba, és még mindig működött. Aztán kiléptem a játékból, elindítottam még sorban kétszer, és egy filmlejátszót is így (1080p120 HDR) vagy háromszor, de most már nem vált át soha (nem működik, SDR gammában marad annak ellenére, hogy a TV OSD-je azt írja átváltott HDR-be).

Új hozzászólás Aktív témák
- Marathon (2025)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen routert?
- Formula-1
- Napelem
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor