- OLED TV topic
- Egérpad topik
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Az alapján, hogy eddig bárkivel beszéltem, senkinek nem tetszett a Sony féle BFI (ami lényegében ugyan az, amit mi 1080p-ben tudunk csinálni kintről, csak a firmware odabent tudja 4k-ra is), nem, ráadásul sajnos nem kapcsol ki minden "okosság" még így sem: nem szimplán 4 pixel lesz minden bemenő pixelből, hanem lágyan van nagyítva a bemenő kép, szóval nem szeretem (egy CS:GO féle játékhoz simán elmegy, főleg ha mérlegeled mi a fontosabb oda, de azért nem "tökéletes", filmekhez vagy újabb/szebb játékokhoz nem szívesen használnám).
Egyébként kerestem, de nem találtam rá egyszerű megoldás, hogy kipróbáljam a szoftver BFI-t. Csak egy AviSynth script-et találtam, de "modern" szoftverkönyezetben nem egyszerű beüzemelni az AviSynth-et (sok sok éve nem fejlesztik és mindig WIP állapotú volt), vissza kéne keresni, hogy milyen ffmpeg verzióval működik (ha működnek ezek egyáltalán Win10-en).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- Jövedelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Egérpad topik
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus EX-B365M i5 9600K 16GB DDR4 500GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T3 Plus 600W
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor