Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Hobby elektronika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szgaborsz
tag
Sziasztok,
segítséget kérnék, mert nem látom az irányt. Philips 65OLED805/12 tévém van, kb egy éve. Digi gigabites előfizetés, ethernet kábellel (cat7) csatlakozik. Nemrég elkezdtek akadni a streaming előfizetéseim, jellemzően a prime, a neflix is néha, HBO max is, nem fedeztem fel rendszerességet. A tévé böngészőjében a digi sebességmérőjén 60 mbps körül mérek, kihúzom a kábelt a tévéből, bedugom laptopba, és ott 300 mbps-t mérek. Ha Wifin csatlakozom a tévéhez akkor is 60 mbps-t mérek, és úgy is akadnak a filmek. Beszéltem a Philips ügyfélszolgálatával, full segítőkészség, szerintük ez a sebesség elegedő a streamig szolgáltatáshoz, de azért küldtek egy frissítést. Nem lett jobb a helyzet. Gondoltam, hogy veszek apple tv 4K 2022 lejátszót, így kizárom a tévé lejátszóját, mert nekem az a gyanúm, hogy a tévé lejátszója hibás.
1. Elég a 60 mbps a steraming akadásmentes szolgáltatásához?
2. A tévé lejátszójánál jobb a apple tv 4K lejátszója?Nagyon köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-roller topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Borderlands 4
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Air Black 256GB használt karcmentes 100% akku (20 ciklus) garancia 2026.12.20.-ig
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora AC16251 RTX5070 Részletfizetés megoldható. Beszámítás lehetséges
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor