Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Strezi

    őstag

    válasz zakoshun #7785 üzenetére

    Amint adsz a tévének internet kapcsolatot, frissíthetsz majd a WebOS 2.xx legfrisebb verziójára. Feljebb nem.
    Telefonon is gyakorlatilag csak a hivatalos android modellekre garantálják hogy újabb fő verzióra frissíthetsz (6. >> 7.), szóval pontos a hasonlatod ;)

    Mindenképpen kell antenna. De akár egy darab drótot bedugva is bejöhet pár adó a helyzetedtől függően.

    Az a modell csak LG blutooth eszközöket támogat. 4K modellekben és WebOS 3.x alatt lehet csak tetszőleges külső BT egységet választani. Abeálloítások(fogaskerék) gombot hosszan nyomva bejön egy részletesebb menü, ott a Hangokban van, hogy milyen kimeneten szeretnél hangot. Sajnos fejhalgató vagy más analóg kimenet sincs :((( Szoftverfrissítés alapból automatikus, ha nem akkor a menü alján a készülék tulajdonságai között van a szoftververzió és a frissítési beállítások is.

    Valamilyen protokolon meg kell osztanod a számítógépen a tartalmakat a belső hálózatodra. Lehet DLNA, hálózati megosztás vagy spec program pl. Plex szerver. Beépített lejátszóval eléred a DLNA megosztást, más progikkal Plex, XPlay a többi fajtát, kicsivel kényelmesebben. Utóbbiakat az alkalmazásboltból a tévén tudod letölteni. A szervereket pedig értelemszerően a péécés oldalon.

    [ Szerkesztve ]

    Használt LiFePo 15kWh akuk eladóak! ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...

Új hozzászólás Aktív témák