Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • umek

    tag

    válasz Eugene Roe #76979 üzenetére

    Én is hasonló konzollal tettem fel nemrég egy 65-ös oledet (ha beírod a keresőbe a konzol szót, kicsit kell legörgetni, mert írtam is ezzel kapcsolatban), a többiek által már leírtakon túl annyi tanácsom van csak, hogy mivel a tv tényleg baromi közel van a falhoz, így számolj azzal, hogy az utólagos kábelezgetés egy külön öröm lesz. :DDD
    Nem tudom, hogy a te TV-den hol vannak a csatlakozók, de az enyémen oldalt és beljebb is van, így nekem pl. a kezem egyáltalán nem ér el a belsőkig, úgyhogy finom női kéz kellett a különböző csatik utólagos bedugásához.
    Nálam nem volt lehetőségem arra, hogy a TV felhelyezésekor mindent bedugjak és már csak felkattintsuk a falra, bár valószínű nem is tudtam volna, mert így is majdnem be*zartunk amikor feltettük. Így nem tudom elképzelni, hogy ha még a kábelek is be lettek volna dugva, akkor hogyan tesszük fel. Tehát többemberes mutatvány a felhelyezés. A konzol felfúrása volt a legkellemesebb rész.
    És bár írtad a tiplit, hogy már túl vagy rajta, én is a megfelelő faltípushoz választottam brutál fischer tipliket és csavarokat, amik kb egyenként megtartják a tv súlyának többszörösét, plusz a konzol is olyan, hogy többszörös súlyt is röhögve megtart. A csavarok becsavarásánál látszott, hogy atomstabil. Szóval ezt is csak megerősíteni tudom.

    [ Szerkesztve ]

    Légy korrekt.

Új hozzászólás Aktív témák