Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Pontosan... amióta erről kezdtünk beszélni több hsz-en keresztül, elkezdtem tudatosan figyelni...42-es IPS LCD-n is ugyan úgy szaggat.
Egyszerűen ki kell zárni az agyadból és a filmre figyelni. Nem olyan sok jelenetben van lassabb oldalirányú svenkelés, pontosan tudják ezt a filmesek is.
Egyébként szerintem pont a gyors mozgásoknál nem szabadna szaggatni. Eleve raknak rá motion blurt is, vagy elmosódik a nyersanyagon is. A 24p juddert én kizárólag a lasabb svenkeléskor veszem pl észre LCD/OLED-en.
Tökéletes megoldás erre sohasem lesz, max ha átállnak a 48p-re .Kitudja megtörténik-e valaha. Egyelőre nem túl nagy sikere volt az ilyen filmeknek.
(#7574) Sz.Miki: Nekem is baloldalt volt egy kicsi vertical banding... be kell járatni, kivárni pár komp ciklust... de általában mindegyik panel ilyen. Volt akinél "ujjászületett" a panel, az első kompciklusok után.

Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- BestBuy topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor