Hirdetés
- Asztrofotózás
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Pontosan... amióta erről kezdtünk beszélni több hsz-en keresztül, elkezdtem tudatosan figyelni...42-es IPS LCD-n is ugyan úgy szaggat.
Egyszerűen ki kell zárni az agyadból és a filmre figyelni. Nem olyan sok jelenetben van lassabb oldalirányú svenkelés, pontosan tudják ezt a filmesek is.
Egyébként szerintem pont a gyors mozgásoknál nem szabadna szaggatni. Eleve raknak rá motion blurt is, vagy elmosódik a nyersanyagon is. A 24p juddert én kizárólag a lasabb svenkeléskor veszem pl észre LCD/OLED-en.
Tökéletes megoldás erre sohasem lesz, max ha átállnak a 48p-re .Kitudja megtörténik-e valaha. Egyelőre nem túl nagy sikere volt az ilyen filmeknek.
(#7574) Sz.Miki: Nekem is baloldalt volt egy kicsi vertical banding... be kell járatni, kivárni pár komp ciklust... de általában mindegyik panel ilyen. Volt akinél "ujjászületett" a panel, az első kompciklusok után.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Lg 66c5 oled tv 3év garancia új
- LG OLED 65 BX - 120Hz, 164cm, 4k - pixelcsík
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor