- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Milyen asztali médialejátszót?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- OLED TV topic
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz
Vhiktor
üzenetére
Minden segítőkész fórumtársnak:
A kép nem stimmel, mert ez egy barnás-sárgás derengés. Azért írtam Galaxy S2-t, mert ha valakinek volt, és nézte tök sötétben, tudja milyen.

Teszek a refresh-sel egy próbát.
Amire gondolok, hogy a külső eszköz, vagy annak kábele miatt nem nulla jel megy, ezért is fogom kipróbálni csak a tv-t használva.
Néztem a beállításokat, semmi extra. Pure Cinemán kívül minden kikpacsolva, fényerő emelésse minimumon (,de KI állásban sem szűnik meg, csak gyengébb). Brightness 50-52. Vagy a kontrasztot, vagy az OLED fényt csökkentve kevésbé látványos, de itt kb. végállások közti különbségnél, ezért sem gondolom, hogy beállítás.
Ja, HDMI-nél is próbáltam (normál, széles <--színre értendő), ettől sem változott semmi.
Szerintem is ki kéne kapcsolnia a pixeleknek. (Pont ezért segíthet a pixel refresh)
Amint van egy pici fehér felirat, nem látszik belőle semmi.Meglátjuk. Ma is tesztelgetem este.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- 15" MacBook Air M3 16GB RAM/ 512GB SSD - 27% ÁFA (0424AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest