Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Asus ProArt x570 Creator alaplap javítása?
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
attiati
üzenetére
Az A7 elég érdekes, szerintem nem a globál piacra szánták. Nem találtam egyetlen tesztet sem róla nagyobb oldalakon.
Ami fix, hogy 2015-ös 910 elektronikája van benne...az jó kérdés, hogy a panel micsoda. Lehet új gyártás, mert 2015-ben nem volt sima. Aztán lehet már nem is gyártanak új tépusú panelt FHD-ben, csak "kihajlították" a 910-et.
Tehát sok infó nincs róla. Nekem egy RTINGS teszt kellett volna, de az nem volt.
Input lag némileg rosszabb lehet (bár elvileg már ezen is 29 ms) - viszont ez semmit sem számít ha nem játszol.
Jó kérdés, hogy mennyi ideig lesz hozzá friss FW?Másik kérdés az image retention ezzel az elektronikával mennyire érintett. Elviekben B7-ben javítottak ezen... de ha ennyit használod, főleg nem nézel kábeltévét (csatornalogók, hírsáv órákon keresztül) akkor kb nem fog érinteni az IR. Permanens beégéshez szét kell kínozni. Itt még senkinek sem sikerült.
Szóval nem mondom hogy rossz vétel lenne, 3D-t kiszedték belőle. Csak két dolog zavart, pedig már rendeltem is volna meg... nincs róla teszt, és kitudja meddig támogatják a régi elektronikát. (Panel sem tudjuk milyen, de vszeg 2017-es gyártás, maximum a struktúra 910-é)
Ja és az ABL-t javították a B7-en, ha világos tartalom van a képernyőn, kevésbé veszi vissza a fényerőt. (Sőt SDR-bem semennyire)
Új hozzászólás Aktív témák
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- EAFC 26
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Macbook Air M3 15" 8GB 512GB 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor