Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Héliosz
üzenetére
Szerencsére még nem kellett, de ugyan ez a szerviz végzi az Lg szervizelését is. felhívtam már őket megosztottam itt a topikban mit nyilatkoztak, korrektek voltak, de a Philips ügyfélszolgálattal is beszéltem szintén megosztottam itt mit mondtak. Ha vissza keresel erre meg fogod találni.
Kikapcsolni csak szervízmenüben lehet a védelmet teljesen. Ha ezt valaki megteszi biztos nem cserélik a panelt, többit megoldjak.
Samsung és Sony szervízre több panaszt halottam és olvastam mint a Szervíz Kft -re vagy Philipsre ,de kétlem hogy a Hisense különben kezelné mint a Philips és jelenleg a Philips nem belépő modellekkel kezd.
Eleve nincs 60 Hz-s OLED tv náluk és a 706 a C1 gyel van egy szinten pár dologban térnek el egyik vagy másik előnyére-hátrányára.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor