Hirdetés
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
Az A8BAEP a "sima", első szériában gyártásba került A8 (ami Európán kívül, ha teszteket keresel, akkor az A8H név alatt szerepel.), a nevében a B szerintem a káva színe, de ott van a végén a P.
Vajon mit jelenthet a végén a 'P', prolonged manufacturing? (Because it's soo damned good)
A lényeg, ne foglalkozz semmivel, ha A8-at akarsz, csak, hogy a nevében benne legyen, hogy A8. Napi szinten látok egyet, és yess. Ez a jó. Tévézős tévét majdnem Philips OLED-re cseréltem, de a számomra fontos műholdas funkciók kapcsán külföldi felhasználók által sokat felhozott problémák miatt (meg persze a brr-kiráz-tőle-a-hideg távirányító okán is) inkább eleresztettem.
Egységes nevekre: fene tudja, milyen megfontolásból, picit eltérő néven nyomták az USA és az EU piacon ugyanazt a típust. A8/A8H, és a P csak az újabban gyártásba került, egyszerűsített lábakkal ellátott példányokat jelöli.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kiszivárgott termékoldalról derültek ki az Honor 600 Lite fontosabb adatai
- Lightyear - befektetési app
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- AliExpress tapasztalatok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Intel Ultra 7 265KF / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor