Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen videókártyát?
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen asztali médialejátszót?
- Home server / házi szerver építése
- Billentyűzet gondom van
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
"Egyszerűen nem tudom megoldani ezt a mozgásmegjelenítés problémát. Tegnap megnéztem bekapcsolt cinemotion-nal, és nekem furcsa lett tőle a mozgás egyes jeleneteknél. Egyszer szájmozgásnál produkált olyan furcsa eredményt hogy inkább kikapcsoltam és néztem az ugrásokat.
Most nem tudom hogy ennyire érzékeny vagyok vagy valami mégse stimmel a beállításokkal.
Egyelőre marad a külső lejátszó (Vten) 1080p-re mert azzal nincs semmi anomália. HDR, 4k meg ad némi pluszt, de annyit nem hogy vegyek új, drága lejátszót."Szerintem aki plazmáról jön annak nehéz ezt megszokni.
Nekem sem sikerült tökéletesen pedig 2016 óta van oled itthon.
Mindig örök kompromisszum lesz, tehát vacilálsz a túl sima kép vagy a túl szaggatott között.
Talán a sportműsorok kivételek, de ennyi.
Mozifilmeknél a 10-es skálán maximum 1-2-es interpolációt viselek el, esetleg a nullást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen videókártyát?
- Utolérte a komponenshiány az OLED-es Steam Decket
- További aktív témák...
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor