- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Igen, ha te finnyás vagy az ilyenekre akkor én hatványozottan az vagyok, olyan tiszta, hogy még a laborban sem találnának semmilyen mikrokarcot , foltot, hajszálcsíkot, bármit. A készülékekhez mindig kesztyűben nyúlok, mikroszálassal portalanítom, de nem azért, mert poros, hanem azért, hogy megmaradjon a tisztaság stb.
Szóval én nem téged minősítettelek, hanem az eljárás a problémás. Senki ne tisztítsa semmilyen ablaktisztítóval a TV-k kijelzőjét.
Azt hiszem eljöhetnél hozzám tanulni, hogy milyen egy patika állapotú eszköz, rendszer, bármi. Aki vett tőlem használtcuccot az megtudja mondani, hogy milyen az általam eladott cucc.Nem érdekel, hogy milyen tiszta a cuccod, elhiszem, hogy ragyog, mint Salamon töke.

Egyébként állandóan jössz ezzel a "milyen kib@szott igényes vagyok" dumával, aztán az írásjeleket sem tudod használni, pontatlanul használod, stb.
Az igényességgel nem kell dicsekedni, elég, ha az vagy és nem ártana mindenkinek valamilyen szinten igényesnek lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor