- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Mini-ITX
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
janos666
üzenetére
Nem ajánlottad, de szóba került, én meg ki akartam próbálni, mennyire mehetek le oled fényerőben addig, hogy még pont élvezhető maradjon a kép.
Így jutottam el 15-ig, ami "még épp elég". Amit most nem értek, hogy jött ki Rtings-nek az 54-es oled fényerő, merthogy rosszul írtam... én 45-re emlékeztem... Az annyira durva, hogy okádék ránézni (nekem)... na mindegy, nem vagyok szakértő, csak "laikus" felhasználó.
Szóval, jó az a 18, én is azt hiszem, nem is nagyon akarnék lejjebb menni oled fényerőben én sem, mert a "tonalitása" így a legjobb. 
(#7019) PuMbA: Nem háttérfény, oled fényerő. A háttárfény emelése csak "fakultatja" a képet úgy, hogy a fekete el is veszhet, akár teljesen. (naná, hogy azt is kipróbáltam
) 50 felett kezd "komolyabban fakulni".
Új hozzászólás Aktív témák
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- Star Trek
- Sorozatok
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Mini-ITX
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- HP OMEN Transcend 2.8K OLED / Ultra 7 155H / RTX4060 8GB / 16GB 7467MHz / 1TB NVMe! BeszámítOK
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE 2/3 ár alatt, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 1 év gar.:
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Így jutottam el 15-ig, ami "még épp elég". Amit most nem értek, hogy jött ki Rtings-nek az 54-es oled fényerő, merthogy rosszul írtam... én 45-re emlékeztem... Az annyira durva, hogy okádék ránézni (nekem)... na mindegy, nem vagyok szakértő, csak "laikus" felhasználó.
Szóval, jó az a 18, én is azt hiszem, nem is nagyon akarnék lejjebb menni oled fényerőben én sem, mert a "tonalitása" így a legjobb. 
Vhiktor