- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple MacBook
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Én nem szeretem azt.Az mind idő és energia.Vmint a kutya szokott próbálkozni (nem sértésnek szánom,ne értsd félre kérlek,komolyan).
Nekem sokkal kényelmesebb,biztonságosabb,megbízhatóbb,hogy megkérdezem ezen a fórumon,az engem érdeklő topikban a terméket és annyi.
Nekem ez 100x többet ér akár egy személyes! tapasztalattól is.
Pl.,legyen a tv ha már itt vagyunk.Elmegyek mondjuk egy media markt üzletbe és megnézem a xy tv-t.Ránézésre,nyomkodásra kb. 2-3Ft. ér.Talán 5-öt jattal együtt.Hazamegyek és szétkürtölöm,hogy a xy tv pontosan egy gatyafingot ér.Meghallja ezt egy hozzáértő -akár innen a topikból- és elmagyarázza,hogy bizony sötétségben vagyok,mert a media markt-ban a xy tv-knél nagyon gagyi beállításokat használnak.Lehet direkt vagy sem,de a lényeg,hogy a xy tv egy bomba jó tv megfelelő beállítással.Lenyomja bármelyik túlszaturált szutykot.Vmi ilyesmit kellene beismerni az embereknek..
Mivel laikus vagyok,segítséget kérek,hogy mit érdemes megvenni,legyen szó gumiról,tv-ről,winchester-ről,stb.,stb.Aki az ilyesmit jobban bújja mint te vagy én,biztos,hogy jobban tudja melyik a jobb és amelyikre azt mondja,vakon hiszek neki és megmentem magam fölösleges hülyeségektől.Csalódásmentes,100% pozitív vásárlás és használat van.Szerk.:
Fulton: Erre én is kíváncsi lennék..
Főleg most,hogy felajánlotta konzol bekapcsolása után a "jobb" módot.Átkapcsolt játék módra.Így még tett egy hatalmas lapáttal az eddig is kiváló,valóban szép grafikára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Futás, futópályák
- Íme az új Android Auto!
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG OLED77G42LW 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor