Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Methox91 #68917 üzenetére

    A fejlődést nem lehet megállítani akkor sem. Samsung is beszáll, ő egy nagy kutya lesz ezen a piacon... egyre több Stream szolgáltatás lesz nálunk is ,ami ráadásul 4 K HDR stb. Nemsokára ezek a Tv-k középkategóriába fognak tartozni, el lehet majd vele adni mindent is a kis kínai gyártók megjelenésével, hogy OLED és a prémimumb a a 8K OLED- ek LCD hez mérhető extra magas fényerővel lesznek. Ezek a 4 K LG WRGB panelek meg majd bagóért megvehetőek lesznek báérgyártóknak, mint Thomson, Orion stb... Még nagy szerencséje mindegyik gyártónak hogy a Hisense egyelőre HDMI 2.1 funkciókban elmarad amúgy már most is 400 ezerért megvehető a 65" OLED tv a METZ szintén.
    Természetesen ezek nem prémum gyártók, elmaradnak a népszerű OLED gyártóktól minden téren, de olcsóbbak viszonylag jó képminőséggel és mégis csak OLED Tv-k nagy méretben...azt mondom hogy így kezdődött anno az LCD nél is, aztán pár év alatt tucattermék lett.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák