Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
üzenetére
Nekem picit variálni fogok, mert most van egy ilyen állványom, ami elég massziv cucc:
[kép] [kép] [kép]
Azt tervezem hogy ami most fogja az 55 col tv-t azt a nyakat levágom. Heggesztek egy másik 40x40 zártszelvényt be, és az fog falként viselkedni nekem, kifur 4 csavar bele és azzal rögzítem a tv konzolt, amit majd tudok forgatni dönteni is akár. Így megoldva a fal hiány kérdése. Bár am lehet ez is megtartaná sőt. Ez az álvány már van 14 éves kb..sajna nincs meg a pontos típusa a teherbírás miatt stb.. a gyártóval felvettem a kapcsolatot de nekik sincs info. Szal a sajátos megoldásom a legtisztább ha tutira akarok menni hogy le ne szakadjon a nem épp olcsó cucc.
lehet csak megerősítem a varratot a nyaknál ami a 40x40 es szelvényhez van heggesztve, mert elég massziv, meg kell tartson 28 kg tévét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- A Ubisoft lerántja a leplet az Assassin’s Creed IV: Black Flag remake-ről
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Diablo IV
- Haditechnika, harcászat
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Építő/felújító topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- További aktív témák...
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor