Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
üzenetére
Nekem picit variálni fogok, mert most van egy ilyen állványom, ami elég massziv cucc:
[kép] [kép] [kép]
Azt tervezem hogy ami most fogja az 55 col tv-t azt a nyakat levágom. Heggesztek egy másik 40x40 zártszelvényt be, és az fog falként viselkedni nekem, kifur 4 csavar bele és azzal rögzítem a tv konzolt, amit majd tudok forgatni dönteni is akár. Így megoldva a fal hiány kérdése. Bár am lehet ez is megtartaná sőt. Ez az álvány már van 14 éves kb..sajna nincs meg a pontos típusa a teherbírás miatt stb.. a gyártóval felvettem a kapcsolatot de nekik sincs info. Szal a sajátos megoldásom a legtisztább ha tutira akarok menni hogy le ne szakadjon a nem épp olcsó cucc.
lehet csak megerősítem a varratot a nyaknál ami a 40x40 es szelvényhez van heggesztve, mert elég massziv, meg kell tartson 28 kg tévét.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor