Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- VR topik
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Samsung LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Batyops
üzenetére
De hogy kicsit "on" is legyen: pont 1 éve éppen a győri MM-ban sétálgattam és pont akkor árazták le a 910-es OLED-et, na mondom akkor szülinapomra meg is lepem magam .... cca. 400e volt akkor 5 év garival (akkor a B6 még 700+e volt).... akkor amennyi 4K (a HDR-ről meg nem is beszélve) tartalom volt (de még ugye most sincs "dömping" belőlük) teljesen jó választás volt ....tehát 1 éve használom úgy, hogy nem hiányzik a 4K sem a HDR (persze lehet ha játszanák vagy "demókat nézegetnék" rajta, akkor hiányozna), de tavasszal azért "hazacipeltem" egy B6-ot próbaképp, de (lehet csak az én szegénységem) semmi annyival több "pluszt" nem kaptam tőle (szigorúan filmeknél, a "demók" azért tényleg piszok látványosak voltak rajta) amennyivel magasabb volt az árcédula, így ment is vissza .... ekkor el is döntöttem, hogy inkább megvárom a "4K mizéria" végét (kb. 2020 az "igéretek" szerint) addig az FHD is kiszolgál, ha minden jól megy .... persze azóta az UHD OLED-ek ára is beesett időnként, de ugye (ha még és amíg kapni) az FHD is ment vele, számomra a "4K felár" még mindig nem ér annyit, amennyi (ráadásul ilyen "félkész állapotban") .... inkább még kicsit kivárok, de addig is OLED-et nézek ....

.... a 4K OLED tulajokat pedig megkérném, hogy ha lehet mellőzzék a "szélsőséges" megnyilvánulásokat a fentiekkel kapcsolatban, ez mindössze a saját véleményem és a saját felhasználási körülményeimre vonatkozik ....

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Gumi és felni topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vhiktor