Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- VR topik
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DUNE médialejátszók topicja
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
Ha nem mondtam volna (mert nem is mondtam) ez úgy 50 centiről szemgubbasztással nézve jött elő.

2.5 méterről tökéletes volt, de én nem arra voltam kíváncsi, hanem arra, hogy messzemenően le tudjam mérni a belső lejátszó képességét. Az összes beállításom azonos volt, már a legelején belőttem az összes bemenetet, még a "menü sávot" is oda, ahol nem baxxxa szét a szememet a "beállítások" menüsáv.
Tehát, nem azért volt rossz, mert rosszul volt beállítva.Én örültem volna a legjobban, ha meg tudtam volna szabadulni a külső lejátszótól. Porfogó, lógó kábelek, külön ki-be kapcsolgatás, külön távvezérlés, stb stb. (gondolom, ez meg sem fordult a fejedben.)
A webos-nek ehhez semmi köze. A Med600-as 700 MHz-es procival van szerelve, olyan ostoba, mint egy faék, mégis remek a képminősége. Szóval nem a webos-ben keresendő a bibi. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A webos-nek ehhez semmi köze. A Med600-as 700 MHz-es procival van szerelve, olyan ostoba, mint egy faék, mégis remek a képminősége. Szóval nem a webos-ben keresendő a bibi. Szerintem.
Vhiktor