- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kábellel oldaná meg a 12VHPWR gondjait az ASUS
- Apple MacBook
- Tavaszi zsongásban érkező hardverek
- Azonnali fotós kérdések órája
- XMLTV EPG letöltő progi
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szasanyi
félisten
válasz
privacy99
üzenetére
Eszerint nem vok egyedül ezel. Mondjuk én monitort is 1x kalibráltattam, soha többet - fakó,szürkés és pocsék összképet kaptam, ami számomra élvezhetetlen volt nem is használtam úgy. Biztosdan jó és kell azoknak a színhelyes és pontos képet kell látniuk, akik olyan tartlmakat néznek,szerkesztenek (én nem készítek fotókat a National Geographic részére
). Tévével is hasonló a helyzet.
Drága még az OLED, én és nem vok hajlandó úgy lebutítani a képminőséget amit - a fekete szint kivételével - már egy harmad olyan árú LCD tévé is tud prezentálni. Meglátjuk, mit fog bírni így de ennek a problémakörnek azért van - legalább - két érdekessége::
1. A vásárlók zöme nem, vagy csak részben tudja ezeket hiszen nem olvasgat teszteket sem fórumokat. Csak hazaviszi, bekapcsolja és - a neki tetsző gyári előbeállításokkal - használja. Akkor azok ostobák és/vagy szándékosan tönkreteszi a saját tévéjüket?
2. A gyártó volt az, aki ezeket a beállításokat profilokban rögzítette és így tette használhatóvá a készüléket. Akkor úgy nem kell(ene) jól kell működnie idő előtti meghibásodás és elhasználódás nélkül?
Persze nem vagyunk dillettáns, tájékozatlan emberek akik az ismert okból tesznek lépéseket (bállítások optimalizálására gondolok). De azért ne mi legyünk már a tévéért és mondjuk le a vizuális előmyökről amit a nem csekély áráért nyújtani képes. Én legalábbis így gondolom.Toth_Jani - az úgy lesz, akár jó akár nem a szekértőknek és/vagy a panelnak. Már csak azért is mert nem én nézek tévét (a kormánypropagandától és millió reklámtól már hányok, ha csak rajtam múlna nem is lenne előfizetve 1 csatorna sem) az a nejem privilégiuma.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Arc Raiders
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy S24 Plus 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Tévével is hasonló a helyzet.
Vhiktor