Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nyomtató topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
Sziasztok!
Mivel szeretett SONY 55W809c készülékem meghibásodott, és javíthatatlan volt, vásároltam egy SONY 65AG8 készüléket.
A készüléken 2019. január 01-i firmware fut, pontosan PKG6.6050.0229EUA, ami "Android 7 Nougat" OS-t jelent, 3.10.79 kernel verzióval.
A SONY honlapján elérhető egy 2021. nyári, Android 9.0 (Pie) firmware frissítés.
- Meg tudjátok mondani, kérlek, hogy ha telepítem, mire számítsak a gyakorlatban?
Figyelembe véve az "X1 Extreme" processzor, és a gépben lévő hardver képességeit...
Egyelőre a jelenlegi OS-sel sok "anomáliát" még nem tapasztaltam; a beüzemelés 4. órájában csinált egy újraindulást, és lefagyott néhány alkalommal.
Ha érdemes, frissítem, ha nem érdemes, nem frissítem. (Anno a W809c tévém minden firmware frissítéssel lassabb, és bug-osabban működő lett. Ezt nyilván nem szeretném ezzel a tévével is.)
Köszi előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Star Trek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Asztalos klub
- Gitáros topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor