Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• P1eTr0

aktív tag

Sziasztok!

Lassanként körvonalazódik bennem, hogy mit is szeretnék venni. Ráadásul most van 1-2 akció, ami jó is lehetne nekem.

Jelenleg 2-3 lehetőség között vacilálok. Az egyik egy 65"-os LG, a másik egy 65"-os Panasonic. A LG az lehet C1/G1, a Panasonictól a JZ2000-et néztem (igen, mindkettőnek van ára..., de utóbbinak már beesett 6 számjegyűre).

Ami az LG esetében bizonytalanságomra ad okot, az a HDR szabvány. LG-nél HDR Plus van, a Panánál pedig HDR10/HDR10+. Ez a különbség nem tudom, mennyit számít. Sajnos összehasonlító infókat nem találtam.
    A JZ2000-es mellett szól, hogy panel ebben EVO-s van (tudom, a G1-ben is). Amúgy a Pana esetében is van beégés elleni védelem? Erről keveset olvastam itt a témában és ettől egy picit tartok (bár tudom, nem feltétlen kell).

Amit nem tudok és bizonytalanná tesz a Pana esetében, hogy nem ismerem a garanciális "dolgaikat" azokban az esetekben, amiket pl. a fórumon láttam LG TV-k esetében...

A másik kérdés, hogy most a Panasonic bejelentett 1-2 dolgot a TV gyártásuk kapcsán, ez nem tudom, mennyire befolyásolja a megvásárolt készülék támogatását. Abban biztos vagyok, hogy újabb streaming szolgáltatások nemigen lesznek majd a készüléken.

Valakinek van tapasztalata már ilyen tévékkel? Minden észrevétel, vélemény érdekel, amit előre is köszönök!

A Panasonic azért került a képbe, mert jópár éve használok egy plazmát és minőségre sosem volt panaszom. Igen, az "okos" része gyengébb, de az nem zavar.
    Amúgy nekem a film az első, de tervezem a konzolt is majd egyszer.

Új hozzászólás Aktív témák