Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- ASUS notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Lassanként körvonalazódik bennem, hogy mit is szeretnék venni. Ráadásul most van 1-2 akció, ami jó is lehetne nekem.
Jelenleg 2-3 lehetőség között vacilálok. Az egyik egy 65"-os LG, a másik egy 65"-os Panasonic. A LG az lehet C1/G1, a Panasonictól a JZ2000-et néztem (igen, mindkettőnek van ára..., de utóbbinak már beesett 6 számjegyűre).
Ami az LG esetében bizonytalanságomra ad okot, az a HDR szabvány. LG-nél HDR Plus van, a Panánál pedig HDR10/HDR10+. Ez a különbség nem tudom, mennyit számít. Sajnos összehasonlító infókat nem találtam.
A JZ2000-es mellett szól, hogy panel ebben EVO-s van (tudom, a G1-ben is). Amúgy a Pana esetében is van beégés elleni védelem? Erről keveset olvastam itt a témában és ettől egy picit tartok (bár tudom, nem feltétlen kell).Amit nem tudok és bizonytalanná tesz a Pana esetében, hogy nem ismerem a garanciális "dolgaikat" azokban az esetekben, amiket pl. a fórumon láttam LG TV-k esetében...
A másik kérdés, hogy most a Panasonic bejelentett 1-2 dolgot a TV gyártásuk kapcsán, ez nem tudom, mennyire befolyásolja a megvásárolt készülék támogatását. Abban biztos vagyok, hogy újabb streaming szolgáltatások nemigen lesznek majd a készüléken.
Valakinek van tapasztalata már ilyen tévékkel? Minden észrevétel, vélemény érdekel, amit előre is köszönök!
A Panasonic azért került a képbe, mert jópár éve használok egy plazmát és minőségre sosem volt panaszom. Igen, az "okos" része gyengébb, de az nem zavar.
Amúgy nekem a film az első, de tervezem a konzolt is majd egyszer.
Új hozzászólás Aktív témák
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Milyen routert?
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- LG OLED C1 55"
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor