- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
grabber #62680 üzenetére
A lakásbizti nem fedezi, csak ha van külön ilyen extra szolgáltatás az adott biztosítónál plusz költségért természetesen, de akkor is csak a javítás árának egy részét fedezi.
A vásárolható baleseti biztosítás ami általában együtt jár a plusz garival az fedezi a töréskárt, annyi, hogy pl MM-ben van havi 1% avulás és levásárolhatod a TV árát (-x hónap * 1%)ha történik vele valami. Ilyen esetben nem a gyerek töri be a TV-t hanem Te.... -
alaves
addikt
válasz
torma1981 #62678 üzenetére
Sajnos a költségtakarékosság miatt nincsenek felkészítve a TV-k ilyen fizikai behatásokra. Nálunk egyszer a kislányom óriási hiszti közepette mérgében nekivágta a távirányítót a régi HD ready-s Panasonic plazmához, amely pont a sarkával csapódott a kijelzőbe. Gyakorlatilag csak akkor volt látható a nyoma, ha kikapcsolt állapotban úgy esett rá a fény. Bekacsolva nem is látszott.
-
blakey
titán
Ennyiért tőled is megveszek egy 8 hónapos, makulátlan cuccot, pl. szívesen megvenném a 400-ért vett TV-det 175e-ért, annyit nekem megér. Azért ezt te sem gondolod komolyan, hogy ennyiért adod el. Pl. a 400e-ért vett TV, 8 hónaposan olyan 280-300e-t ér. A Tv ára csak példa értékű, nem kell erre "rászállni".
-
Pro Koryak
addikt
Viszont a vevő az adót/áfát is kifizette => az is benne van számára az áru értékében.
Az tényleg vicces, hogy az állam által kiszabott terheket a használt termék hirdetője engedje el neked.
Majd ha vállalkozótól veszel valamit, aki visszaigényelte az áfát, neki megemlítheted. -
válasz
Drag77 #62679 üzenetére
Tegnap olvastam el a tv-hez vásárolható bizzosítást amit a nagy boltokban lehet kapni. Röviden nem fedezi. 14 év alatto gyerek által okozott kárt sem. Meg tűz,víz kárt sem. Szállítás során keletkezett kárt sem.
Csak tudnám akkor ki a szarra jó az a biztosítás. Max az extra gari éri meg. -
Sza_Sa
senior tag
válasz
Pro Koryak #62669 üzenetére
Van az is, a nappaliban ott a 75-ös q90
Az egyébként nagyobb veszélyben van mint az oled, nagyobb felület, könnyebb eltalálni -
-
RazoR
veterán
válasz
Tomapiska #62664 üzenetére
Az nem lesz olcsó buli, keress egy LG márkaszervizt szerintem és adnak S/N alapján egy ajánlatot a panelcserére akár emailben.
Sajnálom a történteket.
Az ilyenekkel óvatosan, mert majd jönnek, hogy nem tudod megnevelni a saját gyerekedet, stb...Hozzáteszem én is ugyanígy jártam csak QLED-el.
-
Tomapiska
csendes tag
Sziasztok!
Van egy LG OLED55CX3LA TV-m, melyet a 18 hónapos kisfiam úgy megdobott, hogy a kijelzője enyhén megsérült. TV bekapcsol de nincs kép, ahol a sérülés van ott pár zöld csík felvillan majd 5 másodperc múlva kikapcsol. Tudtok ajánlani céget, aki kijelző cserével foglalkozik, egyáltalán érdemes rajta cserélni, mekkora költség lehet ez?Köszi
-
FingR86
őstag
válasz
powerup2 #62656 üzenetére
én úgy gondolom, ha normális helyről van és van rá gari bőven, akkor olyan 400 és 420 között mozoghat az ára.
nemrég vettem én is egyet használtan, és figyelgettem az aprós árakat.
420 és 450 közötti áron szinte aznap elkelt mind amelyikre nem ilyen 1 éves kitudja milyen garancia volt, hanem rendes bolti/gyári. -
gulyasa
őstag
válasz
powerup2 #62656 üzenetére
Ebben a topikban kérdezd meg: HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
Ott is van topik összefoglaló, benne a kérdezés módjával/formátumával, stb. -
powerup2
addikt
Mennyi a reális ára egy 8 hónapos 65" LG CX olednek ?
-
gulyasa
őstag
válasz
norbertoth #62653 üzenetére
6-osban (C1) nálam a home gombot hossza nyomva a legutoljára futtatott applikációt indítja el.
Röviden nyomva a home gombot megjön az időjárás (is), meg kereső, ajánlások, applikációk, stb. -
norbertoth
senior tag
A webos 3.5-ben anno volt óra meg időjárás ha megnyomtam hosszan a home gombot asszem, az új webOs-ekben már nincs?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hosszabb bemutatót kapott a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest