- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulyasa
őstag
válasz ricsip #62650 üzenetére
Mivel a hálózaton keresztül nem játszok le fájlokat, így ezt én sem tudom neked megmondani...
Hol volt vagy hol/hogyan kellene keresni, ha lenne?Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
norbertoth
senior tag
A webos 3.5-ben anno volt óra meg időjárás ha megnyomtam hosszan a home gombot asszem, az új webOs-ekben már nincs?
• iPhone 15Pro Max • Macbook Air M1 • LG OLED 55” CX • BOSE • Asus AX92U • WD Blue SSD • Xbox One S
-
gulyasa
őstag
válasz norbertoth #62653 üzenetére
6-osban (C1) nálam a home gombot hossza nyomva a legutoljára futtatott applikációt indítja el.
Röviden nyomva a home gombot megjön az időjárás (is), meg kereső, ajánlások, applikációk, stb.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
powerup2
addikt
Mennyi a reális ára egy 8 hónapos 65" LG CX olednek ?
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
gulyasa
őstag
válasz powerup2 #62656 üzenetére
Ebben a topikban kérdezd meg: HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
Ott is van topik összefoglaló, benne a kérdezés módjával/formátumával, stb.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
powerup2
addikt
ingyen kb
TV: 77" LG C1 Erősítő: Arcam AVR10 Hangfalak: Revel Performa3 F208 , Revel Performa3 C208, Focal Aria 900SR , Focal Aria 906 , Sub: 2x Rel HT1510 Predator Lejátszó: Zidoo Z9X PRO, Panasonic DP-UB9000 Kábelek: Kácsa Norstone Oehlbach NF 214 Isotek Tápszűrő és elosztó: Isotek EVO3 Aquaris
-
FingR86
őstag
válasz powerup2 #62656 üzenetére
én úgy gondolom, ha normális helyről van és van rá gari bőven, akkor olyan 400 és 420 között mozoghat az ára.
nemrég vettem én is egyet használtan, és figyelgettem az aprós árakat.
420 és 450 közötti áron szinte aznap elkelt mind amelyikre nem ilyen 1 éves kitudja milyen garancia volt, hanem rendes bolti/gyári.[ Szerkesztve ]
-
powerup2
addikt
válasz FingR86 #62661 üzenetére
Én is ezt reálisnak tartom.
-
Tomapiska
csendes tag
Sziasztok!
Van egy LG OLED55CX3LA TV-m, melyet a 18 hónapos kisfiam úgy megdobott, hogy a kijelzője enyhén megsérült. TV bekapcsol de nincs kép, ahol a sérülés van ott pár zöld csík felvillan majd 5 másodperc múlva kikapcsol. Tudtok ajánlani céget, aki kijelző cserével foglalkozik, egyáltalán érdemes rajta cserélni, mekkora költség lehet ez?Köszi
-
powerup2
addikt
Szóval te egy 700 ezres tv max 150 ezerért vennél meg használtan ? Miért nem tartod helyesnek hogy az áfát rajta akarják tartani hisz az eladó kifizette
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz Tomapiska #62664 üzenetére
Az nem lesz olcsó buli, keress egy LG márkaszervizt szerintem és adnak S/N alapján egy ajánlatot a panelcserére akár emailben.
Sajnálom a történteket.
Az ilyenekkel óvatosan, mert majd jönnek, hogy nem tudod megnevelni a saját gyerekedet, stb... Hozzáteszem én is ugyanígy jártam csak QLED-el. -
-
Sza_Sa
senior tag
Őszinte részvétem, nálunk is néha dobálja a játékait a 21 hónapos gyerek, bárhogy fegyelmezzük vagy vesszük el a játékait. Ez egy ilyen korszak, most tanulja az érzelmeket.
Az Lg-t kérdezd, mással nem érdemes bajlódni."Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
kgergo89
tag
válasz Lackooo84 #62667 üzenetére
Nekem azt mondta a szervizes srác, hogy a cserélt kijelzőket selejtezi és bezúzza az LG.
Ez a hozzáállás nem igazán segíti azt, hogy zöldebbek legyünk a bolygónk jövőjét tekintve, de amennyi szar cserepanel van, nem biztos, hogy elhiszem neki.[ Szerkesztve ]
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Jorgi Kormi
senior tag
Ezért volt jó a hagyományos crt tv , na azt lehet(tett)dobálni , no para. Biztosítás nem volt rajta esetleg?( Igaz, azt írtad volna) Szerintem egy kijelző kb. 250-300- nàl indul 55-ös méretben.
[ Szerkesztve ]
Kocsi Nippon , az asszony Ungarische , a tévén még gondolkodom ! ( talán egy Junoszty 402 BC made in CCCP <Pana lett a vége , a "karma" hatalma.( Oled "szagértő" és crt tv tulaj)"Boldogok a lelki szegények , mert náluk a zseni is szegényebb".
-
Sza_Sa
senior tag
válasz Pro Koryak #62669 üzenetére
Van az is, a nappaliban ott a 75-ös q90
Az egyébként nagyobb veszélyben van mint az oled, nagyobb felület, könnyebb eltalálni"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
addikt
válasz Drag77 #62679 üzenetére
Tegnap olvastam el a tv-hez vásárolható bizzosítást amit a nagy boltokban lehet kapni. Röviden nem fedezi. 14 év alatto gyerek által okozott kárt sem. Meg tűz,víz kárt sem. Szállítás során keletkezett kárt sem.
Csak tudnám akkor ki a szarra jó az a biztosítás. Max az extra gari éri meg. -
Pro Koryak
addikt
Viszont a vevő az adót/áfát is kifizette => az is benne van számára az áru értékében.
Az tényleg vicces, hogy az állam által kiszabott terheket a használt termék hirdetője engedje el neked.
Majd ha vállalkozótól veszel valamit, aki visszaigényelte az áfát, neki megemlítheted. -
alaves
addikt
Arra számíts, hogy 2019 elején az 55"-es OLED kijelző ára: ~ 800 EUR brutto (szereléssel együtt). Szerintem jelenleg úgy 600-700 EUR lehet.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
alaves
addikt
válasz Lackooo84 #62673 üzenetére
Nekem pont ezt mondta az LG-s szaki, amikor elvitték a csereutalványos B7-et. Az az 50-60 halott piros alpixel 1 m-ről már nem is látható.
Samsung 65S90C/Asus RTX 3050/i5-4460/Asus B85M-G/16GB RAM*Creative FPS1600 4.1 Speaker*Sennheiser HD 230*[LG OLED55C1, Philips 55OLED754, LG OLED55B7V]
-
blakey
titán
Ennyiért tőled is megveszek egy 8 hónapos, makulátlan cuccot, pl. szívesen megvenném a 400-ért vett TV-det 175e-ért, annyit nekem megér. Azért ezt te sem gondolod komolyan, hogy ennyiért adod el. Pl. a 400e-ért vett TV, 8 hónaposan olyan 280-300e-t ér. A Tv ára csak példa értékű, nem kell erre "rászállni".
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
alaves
addikt
válasz torma1981 #62678 üzenetére
Sajnos a költségtakarékosság miatt nincsenek felkészítve a TV-k ilyen fizikai behatásokra. Nálunk egyszer a kislányom óriási hiszti közepette mérgében nekivágta a távirányítót a régi HD ready-s Panasonic plazmához, amely pont a sarkával csapódott a kijelzőbe. Gyakorlatilag csak akkor volt látható a nyoma, ha kikapcsolt állapotban úgy esett rá a fény. Bekacsolva nem is látszott.
-
Drag77
senior tag
válasz grabber #62680 üzenetére
Én kimondottan a lakás biztosításra gondoltam, ami ugye fizeti a betört ablak és egyebeket, hátha abban létezik ilyesmire is.
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
RazoR
veterán
válasz grabber #62680 üzenetére
A lakásbizti nem fedezi, csak ha van külön ilyen extra szolgáltatás az adott biztosítónál plusz költségért természetesen, de akkor is csak a javítás árának egy részét fedezi.
A vásárolható baleseti biztosítás ami általában együtt jár a plusz garival az fedezi a töréskárt, annyi, hogy pl MM-ben van havi 1% avulás és levásárolhatod a TV árát (-x hónap * 1%)ha történik vele valami. Ilyen esetben nem a gyerek töri be a TV-t hanem Te.... -
kgergo89
tag
Szia, ha van 14 napos elallasod, akkor en a helyedben visszakuldenem.
Lattunk mar rosszabbat, de szerintem ez mar a kifogasolhato kategoria, persze a kamera / fenykepezo is radob egy lapattal.Nalam Sony A8 ilyen 10% es 5% szurke:
[ Szerkesztve ]
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest