Hirdetés
- Everest / AIDA64 topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Per Degaton
tag
válasz
üzenetére
Nekem bevált, több mint két éve van meg. Először csak otthoni hobbi felhasználásra volt, de covid óta ezen dolgozom itthon és teljesen jó, szemnek, testnek se érzem rosszabbnak, mint az irodában használt egymás melletti két 21 collost

Négy darab 1080p-s részre szoktam osztani a 4k monitort, mintha négy fullhd monitor lenne. A felső részén lévő két részre rakom a viszonylag kevesebbet használt dolgokat. Azt sem kényelmetlen nézni, de az alsókat azért jobb. Nagyobb skálázást se használok, minden 100%-on.
Szóval nem tartanék a nagyobbtól se. Ráadásul ez egy eléggé magas talpú monitor, tehát a 48-as Philips és LG is még alacsonyabb is lenne mint a mostani, csak "lejjebb kezdődne", az 55-ös pedig csak 5 centivel lenne magasabb.
Az 55-ösnél inkább a szélességétől tartok kicsit, az munkára már lehet zavaró lenne. De azt amúgy is hátrébb kéne jobban tolni, vagy venni egy mélyebb asztalt, mert lehet, hogy ~egy méterről ott már zavaróan alacsony a PPI. De még nem döntöttem, hogy ha veszek akkor 48 v 55, munkára előbbi, filmre/játékra utóbbi lenne jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Samsung Galaxy A23 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor