Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Per Degaton

tag

válasz #72042496 #61491 üzenetére

Nekem bevált, több mint két éve van meg. Először csak otthoni hobbi felhasználásra volt, de covid óta ezen dolgozom itthon és teljesen jó, szemnek, testnek se érzem rosszabbnak, mint az irodában használt egymás melletti két 21 collost :)
    Négy darab 1080p-s részre szoktam osztani a 4k monitort, mintha négy fullhd monitor lenne. A felső részén lévő két részre rakom a viszonylag kevesebbet használt dolgokat. Azt sem kényelmetlen nézni, de az alsókat azért jobb. Nagyobb skálázást se használok, minden 100%-on.
    Szóval nem tartanék a nagyobbtól se. Ráadásul ez egy eléggé magas talpú monitor, tehát a 48-as Philips és LG is még alacsonyabb is lenne mint a mostani, csak "lejjebb kezdődne", az 55-ös pedig csak 5 centivel lenne magasabb.
    Az 55-ösnél inkább a szélességétől tartok kicsit, az munkára már lehet zavaró lenne. De azt amúgy is hátrébb kéne jobban tolni, vagy venni egy mélyebb asztalt, mert lehet, hogy ~egy méterről ott már zavaróan alacsony a PPI. De még nem döntöttem, hogy ha veszek akkor 48 v 55, munkára előbbi, filmre/játékra utóbbi lenne jobb :)

Új hozzászólás Aktív témák