Hirdetés
- Az X3D-s Ryzenekkel való bűvészkedés a Colorful alaplapjának fő profilja
- Ha sokat küzdünk a porral, a GEEEK megfizethető "házát" nem nekünk találták ki
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
Én világosban is látom ezeket, nyilván sötétben ezek csak fokozódnak. Elkértem a távirányítót (becsomagoltak egyet folpack-ba minden gyártótol
) és beállítottam "normálisan" a TV-ket, áruházi módban is be lehet, de a hamar visszaáll élénkbe, többször kell beállítani ha nem sikerült valamit megnézni. OLED betekintési szög vonatkozásában lényegtelen a környezeti megvilágítás, hiszen majdnem tökéletes. Érdekes módon szinte észrevehetetlen a QN95 és QN85 kijelző fajta különbsége, nyilván a qdot réteg miatt csak néhány %-nyi.
Úgy tűnik, hogy hasonló a "képérzékelésem" mint az előre lefizetett vaktesztes fószereknek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen autót vegyek?
- Meglepő, de részben hangtalan a Colorful új, kompakt VGA-ja
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nyaralás topik
- Arc Raiders
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium 100% Akku
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) és beállítottam "normálisan" a TV-ket, áruházi módban is be lehet, de a hamar visszaáll élénkbe, többször kell beállítani ha nem sikerült valamit megnézni. OLED betekintési szög vonatkozásában lényegtelen a környezeti megvilágítás, hiszen majdnem tökéletes. Érdekes módon szinte észrevehetetlen a QN95 és QN85 kijelző fajta különbsége, nyilván a qdot réteg miatt csak néhány %-nyi.
Vhiktor