-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
Én világosban is látom ezeket, nyilván sötétben ezek csak fokozódnak. Elkértem a távirányítót (becsomagoltak egyet folpack-ba minden gyártótol
) és beállítottam "normálisan" a TV-ket, áruházi módban is be lehet, de a hamar visszaáll élénkbe, többször kell beállítani ha nem sikerült valamit megnézni. OLED betekintési szög vonatkozásában lényegtelen a környezeti megvilágítás, hiszen majdnem tökéletes. Érdekes módon szinte észrevehetetlen a QN95 és QN85 kijelző fajta különbsége, nyilván a qdot réteg miatt csak néhány %-nyi.
Úgy tűnik, hogy hasonló a "képérzékelésem" mint az előre lefizetett vaktesztes fószereknek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90FAEXZT) 140CM 4K QD OLED 144HZ SMART UJ MODELL! AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) és beállítottam "normálisan" a TV-ket, áruházi módban is be lehet, de a hamar visszaáll élénkbe, többször kell beállítani ha nem sikerült valamit megnézni. OLED betekintési szög vonatkozásában lényegtelen a környezeti megvilágítás, hiszen majdnem tökéletes. Érdekes módon szinte észrevehetetlen a QN95 és QN85 kijelző fajta különbsége, nyilván a qdot réteg miatt csak néhány %-nyi.
Vhiktor