- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- Videós, mozgóképes topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Mini-ITX
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
alaves
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
Én világosban is látom ezeket, nyilván sötétben ezek csak fokozódnak. Elkértem a távirányítót (becsomagoltak egyet folpack-ba minden gyártótol
) és beállítottam "normálisan" a TV-ket, áruházi módban is be lehet, de a hamar visszaáll élénkbe, többször kell beállítani ha nem sikerült valamit megnézni. OLED betekintési szög vonatkozásában lényegtelen a környezeti megvilágítás, hiszen majdnem tökéletes. Érdekes módon szinte észrevehetetlen a QN95 és QN85 kijelző fajta különbsége, nyilván a qdot réteg miatt csak néhány %-nyi.
Úgy tűnik, hogy hasonló a "képérzékelésem" mint az előre lefizetett vaktesztes fószereknek: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED65C41LA 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- GRUNDIG OLED !!!( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Corsair Vengeance RGB 64GB (2x32) DDR5 6000Mhz for AMD // Számla // Garancia//
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és beállítottam "normálisan" a TV-ket, áruházi módban is be lehet, de a hamar visszaáll élénkbe, többször kell beállítani ha nem sikerült valamit megnézni. OLED betekintési szög vonatkozásában lényegtelen a környezeti megvilágítás, hiszen majdnem tökéletes. Érdekes módon szinte észrevehetetlen a QN95 és QN85 kijelző fajta különbsége, nyilván a qdot réteg miatt csak néhány %-nyi.
Vhiktor