Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
freemanone
addikt
Egy fotóról ezt nem lehet megmondani... ha pl havas filmeknél nem zavaró ez a kékesedés akkor OK. Az is lehet, hogy a telód erősíti fel a kéket és élőben nem ennyire durva.
Nekem is egy 55BX-em van, kb fele harmad ennyire láttszik a kékesedés a széleknél, viszont filmek alatt nem látni, avagy nagyítóval kéne keresnem. Így nem cseréltem annó amikor vettem.
Arról már nem is beszélve, hogy volt kollegánál van egy B8 amit imád, istenít, hát olyan rózsaszín az egész hogy sírni tudnék, de Ő nem látja.
Ha NEKED megfelel, akkor tök jó a panel.
Nincs hibátlan panel, csak vannak jobbak és kevésbé jobban sikerültek, de inkább élvezni kell ezt, nem pixelszöszölni.Egyébként, 2484 óra futás, 212 kis frissítés és 1db nagy pixel frissítő futott le eddig dec 18 óta. Beégésnek, elváltozásnak nyoma sincs, de a kékesedés idővel halványodott, mára majdnem homogén fehér a széleken is. Sokat van használva elsődleges monitorként.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Autós topik
- Kutya topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Unreal Engine 5-re vált az Alien: Isolation folytatása
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- LG (OLED65C47LA) 165CM 4K 120HZ SMART OLED 2025 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nothing Phone (1) / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nincs hibátlan panel, csak vannak jobbak és kevésbé jobban sikerültek, de inkább élvezni kell ezt, nem pixelszöszölni.
Vhiktor