- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Jól szellőző és átépíthető házakkal jelentkezett a Corsair
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Tehát pont határon vagy.
Ez egy olyan határ ahol szépen lassan elkezd látszódni a szerkezet. Persze valakit nem zavar és nagyon erősen függ az anyagtól is na meg a szemedtől. Egészséges szem szinte nincs, előbb utóbb mindenkinél lesz egy kis rövid/távollátás. Nekem 0.5 dioptria kb, ezért szemüveget sem írtak. Most kezdett picit romlani és a korrekcióval kb meglepődtem, hogy ennyire életlenül láttam a részleteket eddig. Tényleg mintha SD - HD váltás jött volna ki.
... de mint írtam a 4K kicsit overkill 55 colra, és a FHD is teljesen jó. Csak nincs köztes választás egyszerűen + mindenképp marad tartalék a 4K miatt.
Ilyen szempontból az alsó érték (1m) nem számít, mert "túl nagy" a felbontás 55 colra. Egy Iphone Retina displayt sem nézel 2 centiről, mert csak onnantól látszik. A felső érték már annál inkább (220 cm) - annak aki érzékeny rá főleg, persze szemüveggel/ kontaktlencsével korrigált szemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Arch Linux
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fűnyíró topik
- Városi fák ápolása és öntözése (lakossági összefogás)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Pénzköteggel párnázta ki a memóriaszektor a Samsung negyedévét
- Jól szellőző és átépíthető házakkal jelentkezett a Corsair
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED 65 C5 TV - 4K, 120Hz
- 65" S90C OLED 4K Smart TV 144hz (2023)
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple Watch Ultra 2 - Black - Akku:100% - Jótállás: 2028.05.29-ig
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor