- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
Mert nekem az is jo lett volna, ha ujra cserelik, ami jo. Ezt meg mindenfele indoklas nelkul nem fogjak megcsinalni... de leirtam nekik kerekperec, hogy ilyen feltetelekkel nem tartok igenyt a tvre, vigyek vissza.
Az lgs dolog... eleve nem ertem, hogy miert nem ez a ceg tajekoztat errol, es kuld vkit? Miert egy mittudomenmilyen ceg viszi el az orszag masik felebe, ha erre van lehetoseg? Konkretan semmi infot nem adtak rola, hogy mit csinalnak, mennyi ideig tart, mire szamithatok. Csak felhivott egy ceg, hogy elszallitjak. Utana erdeklodtem, hogy mi a szar tortenik a tvemmel... aztan megmondam ennek a cegnek, hogy addig nem visznek semmit sehova, amig nem kapok valaszt arra, hogy mi fog tortenni. De hogy javittatni nem fogjak a ket hetes tvt, az ziher.
ide vinnek [link] nem tunik egy vilagcegnek, halomban allhatnak itt a hibatlan lg panelek?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Viccrovat
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Le Mans Ultimate
- EAFC 26
- CPU léghűtés kibeszélő
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor