- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- ASUS ROG Ally
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- VR topik
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Nem vagyok olyan pofátlan, hogy visszaviszek/küldök használt cuccokat (hacsak nem selejt, vagy mást kaptam, mint a leírásban ígértek). Egy-két napot még biztos játszok vele, aztán szerintem használtan próbálom majd eladni (ha visszaáll a bolti ára a kedvezmény előttire, talán nem bukok rajta sokat), de ezt az egész itthoni tesztet eleve ilyen 50/50 eséllyel vállaltam (hogy talán egy nagyon drága bankkártyás készpénzfelvétel lesz). Tesztelni akartam az LG OLED-et is közelebbről, hosszasabban, és a HDR-t is (illetve annak a méricskélését/hangolgatását műszeresen) itthon ráérősen (ez most nekem fontosabb volt, mint hogy tetszik-e annyira a TV, hogy megtarsam).
(#5677) Dadan01 - Ez ma jött ki? Hétfőn frissítettem kibontás után, de régebbire.
A Technicolor hidegen hagy, de elvileg "bármi" lehet az új soft-ban, mindenképp megnézem.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor