Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
Megjött az újra csomagolt LG C9-m, amitől kicsit féltem is. Sajnos be is igazolodott a félelmem. Ahogy bekapcsoltam demó módban volt.
Csináltam egy gyári vissza állítást, így is megtudom nézni mennyi órát ment? Azt sajnos elfelejtettem előtte. Vissza is küldöm szerintem, pedig kértem rá plusz biztosítást is. Azt hiszem egyelőre elengedem ezt az oled témát, jó lesz az lcd is nekem. Meglátjuk milyenek lesznek az idei oled modellek, bár lehet inkább gyüjtögetek egy Pana vagy Sony oledre. Bocs a képek minősége miatt, remélem a lényeg látszódik azért.
Ez volt a teszt videó, amivel néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Eladó MacBook Pro 13 (2020) i7 2.3GHz / 16GB / 512GB Asztroszürke
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Csináltam egy gyári vissza állítást, így is megtudom nézni mennyi órát ment? Azt sajnos elfelejtettem előtte. Vissza is küldöm szerintem, pedig kértem rá plusz biztosítást is. Azt hiszem egyelőre elengedem ezt az oled témát, jó lesz az lcd is nekem. Meglátjuk milyenek lesznek az idei oled modellek, bár lehet inkább gyüjtögetek egy Pana vagy Sony oledre.
Vhiktor