-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taki46
tag
válasz
manoska
üzenetére
Szia!
Pár napja van szerencsém használni az enyémet. Azt hozza amit a tesztekben is lehet olvasni. Nagyon homogén képe van. Semmi képi anomáliák.Nem zúza a feketét, a fehér az tényleg hó fehér. A kép egyszer sem recen. Le a kalappal a Panasonic mérnökei előtt. Náluk csak a kép és a hang a fontos. Mondjuk engem is csak ez érdekelt. Dobozból kivéve is elsőrangú a kép. Az enyém azért még kapott egy profi kalibrálást, de sokat nem kellett rajta reszelni
Az átlag tv néző nem fog észrevenni semmit. Netflix kalibrációba pl. nem kellett belenyulni. Operációs rendszer könnyed, egyszerűen kezelhető, gyors nem fagy le. Tv-hez képest elég jó a hangzás is. Hibátlan DV és HDR 10+ kezelés. Nekem a távkapcsal sincsen gondom. Szeretem a nagy távirányítókat. Én másra nem használom. Csak ajánlani tudom. Neten kell rendelni és ha nem tetszik akkor ott a 14 nap elállási jogod. Minden szavuk igaz. 👍
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Crimson Desert
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OpenWRT topic
- Hobby elektronika
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Infinix Zera 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus Chieftec 500W
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.03.14) - Legion Pro 7 (16IAX10H) RTX 5080
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az átlag tv néző nem fog észrevenni semmit. Netflix kalibrációba pl. nem kellett belenyulni. Operációs rendszer könnyed, egyszerűen kezelhető, gyors nem fagy le. Tv-hez képest elég jó a hangzás is. Hibátlan DV és HDR 10+ kezelés. Nekem a távkapcsal sincsen gondom. Szeretem a nagy távirányítókat. Én másra nem használom. Csak ajánlani tudom. Neten kell rendelni és ha nem tetszik akkor ott a 14 nap elállási jogod.
Vhiktor