-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
másfél méterről 3an is tök kényelmesen elülünk, 4en csak akkor ha abból 2en csajok

[link]
2m széles kanapé, lefotóztam a két szélső s a középső ülőpozíciót, szerintem nincs rossz helyen az sem, aki szélén van. Sőt, ha egyedül nézem, elfekszem keresztbe, s szélső helyen van a fejem, s még ott is tökéletes (nekem). Pedig ívelt tévém van, most mondjátok meg... eddig minden vendég meg volt elégedve, sőt, "még az íveltség se tűnt fel" Igaz én nem akarok kilométerekre lenni a többiektől, pohár elfér a lábtartónknál pl...
(kicsit fentebbről készült a fotó mint a szemmagasság, ezért íveltebbnek hat az egész, élőben észre se veszi az ember, erre nem figyeltem s nincs kedvem újralőni
bár mondjuk a csempét meg a mobil vonalait nézve így is elég egyenes, no...
Új hozzászólás Aktív témák
- Death Stranding 2: On the Beach - Felbukkant a PC-s kiadás
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- PlayStation 5
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- További aktív témák...
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Update 02.12. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor