Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SzR

csendes tag

Sziasztok!

OLED televízió vásárlását tervezem. (Egy LG LE8500-as LCD utódja lesz, amivel a maga idejében elégedett voltam, de jelentős előrelépésre számítok. :) )
    55-ös méretű, középkategóriás modellben gondolkodom. Az LG CX megjelenésekor úgy döntöttem, megvárom a többi gyártó idei termékeit (addig is csökkentek az árak). A CX mellett a Panasonic HZ980-assal szemezek jelenleg. Az a kérdésem, hogy ti melyiket ajánlanátok inkább? (Bár látom, ez a 2 márka vitatéma éppen. :) )
    A játék nem szempont, erre asztali gépet és monitort használok. A hangot egy Samsung HW-Q80R soundbarral szeretném kinyerni (itt az aprón vettem nemrég). A TV-használat vegyes lenne: 4K videók, mozifilmek, HD tévéadások, ezen belül sportközvetítések is, továbbá silányabb minőségű adások is előfordulnak majd, bár ritkábban. Netflix, HBO GO előfizetésem még nem volt, de lehet, hogy kedvet kapok hozzájuk. (Utóbbi a Panánál kiesik, tudom :) ). Többnyire mérsékelten világos, illetve sötétített környezetben lesz használva a készülék.
    A topicban a HZ széria mozgásmegjelenítésével kapcsolatban volt említve, hogy a Panáé jobb a CX-nél. Ez a HZ980 esetében is igaz, nemcsak efelett? Egyáltalán jelentős a különbség a filmes képességeket illetően? Illetve mely esetekben, forrásoknál lesz egyik a másiknál gyengébb? (Ha minimális eltérés várható, talán több érv szól az LG mellett, mint pl. a jobbnak tartott szervizháttér, plusz alkalmazások, jobb oprendszer...)
    Ami fontos, hogy jól kommunikáljon külső eszközökkel, és a lehető legtöbb formátumot akadozástól mentesen kezelje. Ez utóbbi elvárható, vagy ajánlott egy médialejátszó beszerzése bármelyik típus esetében?

Új hozzászólás Aktív témák