- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így van. Az, hogy valaki leír valamit, abból még nem lehet egyértelmű következtetést levonni. Nálam nem sz@r a mozgás, pedig nézek elég hdr-t, plusz ott a Netflix is. Ráadásul érzékeny is vagyok a mozgásra. Plusz volt itt már gidás videós összehasonlítás, abból meg egyáltalán nem jöttem ki vesztesen.
Viszont ha valaki leírja, hogy két héten belül tönkrement a tv-je (nekem is ugye anno), azzal nehéz vitatkozni. Ott nem lehet mellébeszélni, meg elkenni.
Nekem úgy tűnik, hogy bár az oled paneleket az LG-nek köszönhetjük (Pana is fejleszt rajtuk, pl a jobb hűtés, nagyobb élettartam, nagyobb csúcsfényerő), de egyéb alkatrészekből harmad, negyedvonalbeli gyártói minőséget tesz a prémiumkategóriás tv-ibe. Aztán vagy bírja vagy nem. A másik lehetőség a csapnivaló minőségellenőrzés. Egyik sem túl hízelgő.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S95FAT) 140CM 4K 165HZ SMART OLED 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Részletre elérhető , BankMentes lehetőség Dell Alienware AW3225QF 31.6 4K QD OLED Gaming Monitor
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor