Hirdetés
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- Micro Four Thirds
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztfolder
csendes tag
válasz
rothfb
üzenetére
Egy 55gz950 lett nálam. A legfontosabb érv a jobb kép (a gyengébb tartalmakat is jobbnak konvertálja fel mint az Lg) és az üzembiztonság. Ez vicc kategória hogy félmillánál drágább tv-ket tömegével adják el úgy, hogy napokon belül letérdelnek. Nekem ne gördülékeny szervíz hátteret biztosítson egy gyártó, hanem egy olyan terméket amit a korszerűtlenné válása miatti lecseréléséig ne kelljen javítgattatnom. Ezen a fórumon is csak egy 2017-és modell 2018 as vásárlása sült el balul, amit korrigáltak is egy jóval korszerűbb tv cserével. Szemben ezzel attól zeng a fórum, hogy ki hogy szívta meg az Lg-vel. Nekem már azt is nehezen nyomják le a torkomon, hogy itthon nekem kéne kalibrálni a tv-t. A panát bedugod a konnektorba és azt kapod amiért fizettél. De ezek az én szempontjaim. Ha tényleg jobb a játékhoz az Lg (nem tudom, csak ezt hallom egyfolytában) akkor ott lehet hogy indokolt más megközelítés. De akkor kurva nagyot kell ott dobnia. Ehhez nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S95F Vision AI Smart TV (2025) 55S95F 65S95F 77S95F 3év ÁRGARANCIA
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor