Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Nem értem mi a baj a HBO Go-val, annak használatával?
Vásárlás előtt próbáltam minden adatot specifikációt megtudni a tv-ről, sajnos az HBO Go kimaradt, eszembe nem jutott volna, hogy egy ilyen készülékből hiányzik, SŐT LE SEM TÖLTHETŐ rá.
Aki tévézik, annak miért nagy igénye ez?
Millió film, sorozat (régiek is) ott vannak, egy gombnyomásra elérhetőek!?!?!
Régi (5 éves) Samsung LED tv-n minden működött, semmi kütyü, semmi box, semmi mókolás nem kellett.
Az meg abszurd, hogy itt egyesek csak a nagyon silány felhozatalú 4K tartalmakra “engedélyeznek” Oled tv vásárlást.
Erős Antoniat, és Szellő Istvánt is ezen fogom nézni, 1080i-ben mert ez van, sőt vannak egyéb csatornák műsorok is, amit szeretek és kénytelen vagyok akár SD minőségben megnézni, mert “csak úgy jön”.
DE emellett szeretnék 4K tartalmakat is nézni, gyönyörködni a képi világban, kikapcsolódni, vagy szórakozni egy kiváló minőségű netflix -es filmet, vagy sorozatot megnézni.
Mivel megtehetem, így engedtessék már meg, hogy ezen utóbbi felhasználói igényeinket is kihasználva vegyek egy Oled televíziót.
(#48480) Jorgi Kormi!
Pontosan!
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- LG OLED65C41LA OLED evo 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED65G49LS 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- SAMSUNG (QE65S95DAT) 165CM 4K SMART OLED ! PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Ultimate előfizetés akár 4714 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor