Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Northlorien
tag
válasz
kene84
üzenetére
Jó döntés lesz a Zidoo nálam egy z9s fut, és pontosan kadencia helyesen játszik le mindent, rengeteg kényelmi funkció van benne és ne engedd lebeszélni magad róla, főleg ne a tv medialejatszojaval szemben.
Erősítők között én egy marantz 5014-est ajánlanek, vagy a 6013. 6014-et vagy egy kisebbet ha nem akarsz bővíteni később. Amúgy a legjobb amit tehetsz hogy kimesz a home movieba iszonyat korrektek az eladók tudják mit beszélnek, és ha nincs szükséged rá nem fognak drágábbat radtukmalni. De az 5014-el szerintem boldog leszel nagyon, ha nem tetszene akkor ebben a kategóriában egy denont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Óra topik
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor