Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A meghosszabbított gari viszont valami biztosítós ügy, azokból szerintem egy forintot se fogsz tudni kiverni.
Az MM-es ismerősre minimum 5 alkalommal rákérdeztem, hogy ez teljes értékű garancia-e, mert ha egy kis szarság is van benne, akkor nem kötök rá.
És 1 óra tökölés, kérdezések után már mindenki azt mondta, hogy az első két évben az LG, a 3.4.5 évben, ha valami van a tévével, akkor a szerződésem lévő számot kell hívni. Lényegében csak ennyi az én teendőm, minden másban teljes értékű garancia (a hozzá adott leírás szerint is), vagyis minden ugyanúgy működik, LG szerviz javít, csak az Aegon köhög minden számlát, futárt etc....
Mivel itt most mást hallottam, ezért futok még egy kört, mielőtt hazaindulnék németbe hétfőn. Ha ez mégsem lenne igaz, azonnal visszafizettetem velük az 50 ezret vagyis elállok ettől a szerződéstől. Mondjuk, furcsa lenne ha ezek az ismerősök, akiket régóta ismerek az MM-ban, mind át akartak volna b...ni egy ilyennel.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor