Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Videós, mozgóképes topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A meghosszabbított gari viszont valami biztosítós ügy, azokból szerintem egy forintot se fogsz tudni kiverni.
Az MM-es ismerősre minimum 5 alkalommal rákérdeztem, hogy ez teljes értékű garancia-e, mert ha egy kis szarság is van benne, akkor nem kötök rá.
És 1 óra tökölés, kérdezések után már mindenki azt mondta, hogy az első két évben az LG, a 3.4.5 évben, ha valami van a tévével, akkor a szerződésem lévő számot kell hívni. Lényegében csak ennyi az én teendőm, minden másban teljes értékű garancia (a hozzá adott leírás szerint is), vagyis minden ugyanúgy működik, LG szerviz javít, csak az Aegon köhög minden számlát, futárt etc....
Mivel itt most mást hallottam, ezért futok még egy kört, mielőtt hazaindulnék németbe hétfőn. Ha ez mégsem lenne igaz, azonnal visszafizettetem velük az 50 ezret vagyis elállok ettől a szerződéstől. Mondjuk, furcsa lenne ha ezek az ismerősök, akiket régóta ismerek az MM-ban, mind át akartak volna b...ni egy ilyennel.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Eladó LG OLED55C11LB
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG OLED55G53LS 3+2 Év gyári garancia számlával
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- 193 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070 (ELKELT)
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor