- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- A már megjelent gyorsítóin kapcsolt ki néhány részegységet a Tenstorrent
- Milyen egeret válasszak?
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csenzi2
tag
válasz
Northlorien
üzenetére
Szerintem Te érted félre! Senki nem akar versenyezni. Amit linkeltél nem alternatíva, hanem egy teljesen más eszköz annyi közös nevezővel, hogy állítólag van bennük villámvédelem.
Már elég régen olvasom a forumot és számtalanszor fel lett hívva a figyelem a tekintetben, hogy ne áramtalanítsuk az OLED TV-t a kompenzáció miatt. Egyes gyártóknál ez garanciális kritérium is! Nekem ebből az jött le, hogy igen, vannak olyanok, akik áramtalanítanak, ( többek között én is ) sőt olyat is olvastam, hogy valaki időzítővel oldja meg az áramtalanítást. Én erre próbáltam alternatívát kinálni, aki szeretné áramtalanítani is de a kompenzáció lefutásában is biztos akar lenni. Ennek nincs köze egyikümk apjához sem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó LG OLED55C11LB
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor