Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD FX
- Jöjjön ami KIMARADT... 😅 — 2025 REEL
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PlanetDada
csendes tag
55Cx680 2016-os. A fekete meg a kontraszt persze hogy nincs a nyomába se a C9-hez. A színek mennyisége is több a C9-ben. Az arányokkal volt csak a gondom, nem találtam meg sehogy azt amit a régi Panán láttam. Még most is nyugodtan ki merem jelenteni természetesebb volt. Ahogy itt valaki irta: Ha kinéztem az ablakon a színek kb ugyanaz volt a valóságban mint a TV-n. Tudom itt sokan megírták, hogy hozzászokott a szemem, ez is benne lehet. Amiben egyértelműen jobb a dolog az LG.-nél a megjelenített színek sokasága. Csak az arányokat furcsálom. Most már sokkal jobb hogy vacakoltam vele, pl a szürke az szürke és nem mindenféle árnyalatú. Ami viszont egyelőre a Panán tényleg jobbnak tűnik az a felskálázása a xar sd tartalmaknak. Sokkal élesebbnek tűnnek ott. Hiába az élesség csúszka az LG.-n ezt nem orvosolja. De azért nem bántam meg mert mindezek ellenére más minőség a két TV pláne nagyfelbontású anyagoknál és applikációk szempontjából.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor