Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- TCL LCD és LED TV-k
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
seralevente
újonc
válasz
labeda
üzenetére
Pixelfrissítő megvolt, az LG-is hölgy tanácsára... (felhívtam őket is). Sajnos előfordult fagyás is (képmód beállításnál), valamint van film. amit nem olvasott be...
(Ezért is nem vettem Samsungot, mert az nem tud minden formátumot) Az előző 3 éves 7707 SUHD 55 Lg megette ezeket..
Harmadik Lg, amit használunk idáig nagyon megvoltunk elégedve. Tehát ezek után, cseréljék amit kell. Tényleg brutális a TV, párom is ragaszkodna a jelenlegihez...Üdv,
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Üzleti előfizetők hirdetései
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(Ezért is nem vettem Samsungot, mert az nem tud minden formátumot) Az előző 3 éves 7707 SUHD 55 Lg megette ezeket..
Harmadik Lg, amit használunk idáig nagyon megvoltunk elégedve. Tehát ezek után, cseréljék amit kell. Tényleg brutális a TV, párom is ragaszkodna a jelenlegihez...Üdv,
Vhiktor