Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syz
senior tag
Ma egy kicsit hanyagoltam a PC-t és babráltam kicsit a PS4 Pro-val illetve a Horizon/God of War/NHL 20 játékokkal.Azt kell mondanom,hogy a PS4-en a Játék mód nekem nagyon nem jön be.Már eleve itt hozzáteszem,hogy nem játszok kompetitív játékot konzolon.Nyilván nem lepett meg hogy kikapcsolt minden képjavítót itt is a Játék mód,mint a PC-nél.Viszont egyedül akkor volt élvezhető számomra a sebesség,ha 1080p-ben mentek az említett játékok,máskülönben kicsit "darabosnak" tűntek.A színekkel sem voltam maradéktalanul kibékülve,túl fakónak tűnt minden.Aztán kipróbáltam az Eco/Eredeti módokat TrueMotion-nel és graditációval,zajszűrésekkel.Mindjárt jobb lett minden és megvan a smooth érzés
Kell majd ezekbe a nyüves konzolokba G-sync technológia mert érezhetően gyászos a helyzet 1080p felett vagy még azon is..
Új hozzászólás Aktív témák
- Jófogás tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Le Mans Ultimate
- One mobilszolgáltatások
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amatőr csillagászat
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- Újszerű LG OLED 65C31LA (2027 Áprilisig Garis)
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kell majd ezekbe a nyüves konzolokba G-sync technológia mert érezhetően gyászos a helyzet 1080p felett vagy még azon is..
Vhiktor