- A Keychron hozzáférhetővé tette a perifériái CAD fájljait
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakal83
addikt
válasz
üzenetére
Abban biztos lehetsz hogy az 5 eves oled modellek sem fognak latvanyosan jobbat nyujtani abban amit a c9 tud
jopar modell volt nalam es nincs erdemi kulonbseg a modellek es evjaratok kozott sem minden hiedelem ellenere. Persze en nem tesztelek hanem hasznalom oket laikuskent. A c9en valoban jobb a felskalazasa a rosszabb anyagoknak mint az eddigi 4ks modelleknel de nativ tartalomnal nincs gyakorlati kulonbseg. Ami itt a forumozoktol hallhatsz az a fanatikussagnak es olykor a sajat magukat meggyozesrol szol hogy miert kellett a tavalyi modellt lecserelniuk. :) mint irtam en egy c9rol valtottam vissza eg910vre mert jobban tetszik ami szubjektiv dontes. Az osszes oled jo a b9 tol a sony es a panaig bezarolag. Szerintem vakteszten 10bol 9 ember latna erdemi kulonbseget az evente valtakozo modelleknel.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Motoros topic
- Google Pixel topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- HP EliteDesk 705 G4 / AMD Ryzen 3 Pro 2200G / 16GB DDR4 /256 GB SSD 6 hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jopar modell volt nalam es nincs erdemi kulonbseg a modellek es evjaratok kozott sem minden hiedelem ellenere. Persze en nem tesztelek hanem hasznalom oket laikuskent. A c9en valoban jobb a felskalazasa a rosszabb anyagoknak mint az eddigi 4ks modelleknel de nativ tartalomnal nincs gyakorlati kulonbseg. Ami itt a forumozoktol hallhatsz az a fanatikussagnak es olykor a sajat magukat meggyozesrol szol hogy miert kellett a tavalyi modellt lecserelniuk. :) mint irtam en egy c9rol valtottam vissza eg910vre mert jobban tetszik ami szubjektiv dontes. Az osszes oled jo a b9 tol a sony es a panaig bezarolag. Szerintem vakteszten 10bol 9 ember latna erdemi kulonbseget az evente valtakozo modelleknel.
Vhiktor