Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
65E8PLA
PE II - farkas üldözi a kisgidát...Dejudder 2
Néhány apró artifacttól eltekintve szerintem nem nagyon téved az interpoláló rutin.
Az elmosódott lábaknál látni, hogy nem teljesen olyan mintha plazmán néznéd 0 interpolációval, de szerintem több mint elégséges az eredmény.
Minél magasabbra van állítva a DeJudder, annál több lesz a képi hiba.De ez a jelenet E6V-n úgy nézett ki, hogy a két apró mozgó állat végig villogott a képernyőn.
Ugyanez volt tetten érhető a new-yorki solymos-jelenetnél. Ott is hatalmas svenkelt részek váltakoztak az apró, követett témával. (sólyom)Ha engem kérdeztek, akkor azt mondom a svenkelés szaggatása zavaróbb dejudder 2-esen mint a kisgida vagy a farkas esetében némi artifact. De a svenkelés azért szaggat mert gyors az oled megjelenítése.
Nem tudom B8 vagy B9-nél mi lesz a szitu, E8-ban Alpha 9-es CPU van már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- OpenMediaVault
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G48LW 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ugyanez volt tetten érhető a new-yorki solymos-jelenetnél. Ott is hatalmas svenkelt részek váltakoztak az apró, követett témával. (sólyom)
Vhiktor